Spoštovani otroci in starši!

V Judo klubu Z’dežele Sankaku poleg vrhunskih uspehov odraslih športnikov veliko pozornost namenjamo tudi mladim in najmlajšim. Že nekaj časa uspešno vodimo dvanajst judo sekcij v okolici Celja. Na ta način se otrokom ni potrebno voziti v Celje, temveč pridejo vaditelji k njim.

Pri nas gledamo na judo kot šport in borilno veščino, ki posamezniku pomaga pri njegovi socializaciji, napredku v življenju in v športni karieri. Naš moto je »Najboljši ustvarjajo najboljše«.

Vabimo vas, da se pridružite »najboljšim« in postanete del zgodbe o uspehu. Naše znanje in izkušnje želimo deliti, zato bomo veseli, če se boste odločili poskusiti. Judo tečaj bo potekal pod vodstvom naših izkušenih inštruktorjev in trenerjev.

Nekatera imena so res zveneča, vendar pa so vsi odlični trenerji in ljudje, ki predstavljajo srž judoistične kulture (Urška Žolnir, Lucija Polavder, Petra Nareks, Rok Drakšič …).  Z njihovimi bogatimi izkušnjami je vrhunska vadba zagotovljena.

Judo klub Z’Dežele Sankaku Celje vodi 15 judo sekcij po različnih osnovnih šolah po Celjski in Savinjski regiji. Otroci lahko z vadbo na šoli pričnejo kadarkoli v šolskem letu (oktober-junij). Za prvi trening potrebujejo le športno oblačilo (trenirko) in copate.

Judo tečaj bo potekal enkrat tedensko, po pouku. V času počitnic so omogočeni treningi ob sredah od 17.30 do 18.30 ure v telovadnici našega kluba na Ostrožnem (Gasilski dom). Cena vpisnine znaša 25 EUR, nadaljnji mesečni strošek pa je 20 EUR na otroka. Prosimo vas, da se otrok pri prvem obisku treninga javi pri našemu inštruktorju juda, v telovadnici osnovne šole.

Če smo vas uspeli zainteresirati, da bi sodelovali z nami, ali pa bi samo želeli več informacij, nas prosimo  pokličite ali pa nam pišite.

Veselimo se srečanja in dela z vami.

Judo klub Sankaku
Marjan Fabjan

 

Osnovna šola Lava “Na obisku pri vas”