Kje se nahajamo?
Judo klub »Z’dežele« Sankaku se nahaja na Lopati pri Celju v neposredni bližini avtoceste. V dvorani posebej namenjeni za judo trenirajo otroci in starejši tekmovalci, ki se z judom ukvarjajo rekreativno ali tekmovalno.

Kdaj začnete s treningi oziroma z vadbo?
Treningi se začnejo v mesecu septembru in sicer po razporedu objavljenem tukaj. Za dodatne informacije lahko pokličete na našo kontaktno številko.

Kje se lahko vpišem?
Vpišete se lahko na sedežu Judo klub »Z’dežele« Sankaku Celje na Lopati 12 v terminu, ki ustreza starostni skupini vaših otrok.
Ne vem ali mojemu otroku tovrstna vadba ustreza.
Prvi trening lahko vaš otrok obišče brezplačno in se šele nato odloči ali mu takšna vadba ustreza.

Kaj potrebujejo otroci na treningu?
Na začetku je dovolj le navadna trenirka in kratka majica, kasneje pa otroci potrebujejo kimono, ki jo lahko naročijo tudi pri nas. Na voljo pa imamo tudi rabljene kimone.

Ali je otrok v primeru, da vadba poteka dalj časa preveč zamudil?
Ne, vadbeni program je pripravljen tako, da tudi otrok, ki se ne vpiše na trening v začetku razpisanih terminov, omogoča hitro prilagoditev na trening juda.

Kakšni so plačilni pogoji v začetnih pogojih pri nas?
Vpisnina se plača ob vpisu otroka vašemu trenerju, vadnina pa vsak mesec prav tako trenerju vašega otroka v gotovini ali s plačilno kartico.

Ali so poškodbe pri judu pogoste?
Odkar delujemo še nismo imeli resnih poškodb. Delo z otroci je metodično in razen udarcev pri neprevidnosti otrok pri različnih igrah nismo imeli težav s poškodbami.

Ali mora otrok hoditi na tekmovanja?
Nikakor ne, vendar so tekmovanja za to starostno skupino prilagojena in otroka spodbujajo k tekmovalnosti na pozitiven način. Ta tekmovanja ne potekajo kot tekmovanja starejših, bolj izkušenih tekmovalcev, temveč so pravila prilagojena.

Ali so starši prisotni na treningu?
Možno je, da starši opazujejo svoje otroke na treningu do trenutka, ko jih ti ne potrebujejo več. Takrat je čas, da se starši umaknejo in delo povsem prepustijo trenerju. Pri začetnih tečajih pa je gledanje treningov odsvetovano, ker se otroci žal bolj osredotočijo na svoje starše, kot pa na sam trening.

Termini, ki so napisani, mi ne ustrezajo!
Zglasite se na sedežu Judo kluba »Z’dežele« Sankaku Celje, kjer bomo skupaj poskusili najti rešitev, ki vam bo ustrezala.